Máte chuť na gulášovou polévku, ale ne na mleté maso, které se do ní obvykle přidává? Zkuste babičkami prověřenou klasiku, a to gulášovku s klobáskou!
Ingredience:
1 větší http://bit.ly/cibule-z-farmy
3 http://bit.ly/nase-brambory
1-2 http://bit.ly/jurova-klobasa
http://bit.ly/maslo-z-nasi-farmy
hladkou mouku
sůl, pepř, kmín, majoránku, česnek
Na másle si osmažte jemně nakrájenou cibulku, přidejte asi lžičku kmínu, lžíci mouky, pokrájenou klobásku, chvilku restujte a nakonec vsypte lžičku sladké papriky, kterou po rychlém zamíchání zalijte studenou vodou. (pozor aby se vám do hrnce vešly ještě brambory). Osolte, opepřete, přidejte na kostičky nakrájené bramobory a vařte do změknutí. Chvilku před vypnutím dochuťte majoránkou a prolisovaným česnekem. A výborná polévka nebo i lehčí hlavní chod je na světě!
Dobrou chuť!
DOPRAVA ZDARMA
PŘI OBJEDNÁVCE
NAD 1250 Kč .