Faremní zpracování zemědělské produkce

29.03.2012

Faremní zpracování zemědělské produkce

Blíží se další rozšíření našeho zpracování zemědělské produkce na naší farmě. Ke zpracování mléka přibude i zpracování vepřového a hovězího masa. I tyto nové služby bychom chtěli provozovat v kvalitě, na kterou jsou naši zákazníci zvyklí. Samozřejmostí bude kvalitní české maso s vybranými druhy koření a mezi naše produkty přibudou uzeniny bez rychlosoli nakládané na pět neděl do solného nálevu. Naše klobásky budou vynikat jak kvalitativními, tak i chuťovými parametry a budou srovnatelné s domácími klobáskami a uzeninami.

Samozřejmě nezapomeneme ani na oblíbené mléko a mléčné výrobky - čerstvé mléko z farmy, jogurt bílý, tvaroh, tvaroháček, sýry. Mezi naše novinky patří „sýr smradlák“, který si už naše babičky dělaly z tvarohu, který se osolil, okmínoval a nechal při pokojové teplotě rozležet na kvalitní mazací sýr.

Váš František Němec

Obsah košíku
přejít do košíku

DOPRAVA ZDARMA

PŘI OBJEDNÁVCE

NAD 1250 Kč .