Máte chuť na gulášovou polévku, ale ne na mleté maso, které se do ní obvykle přidává?

26. 6. 2017

Máte chuť na gulášovou polévku, ale ne na mleté maso, které se do ní obvykle přidává? Zkuste babičkami prověřenou klasiku, a to gulášovku s klobáskou! 
Ingredience:


1 větší http://bit.ly/cibule-z-farmy
http://bit.ly/nase-brambory
1-2 http://bit.ly/jurova-klobasa
http://bit.ly/maslo-z-nasi-farmy
hladkou mouku
sůl, pepř, kmín, majoránku, česnek

Na másle si osmažte jemně nakrájenou cibulku, přidejte asi lžičku kmínu, lžíci mouky, pokrájenou klobásku, chvilku restujte a nakonec vsypte lžičku sladké papriky, kterou po rychlém zamíchání zalijte studenou vodou. (pozor aby se vám do hrnce vešly ještě brambory). Osolte, opepřete, přidejte na kostičky nakrájené bramobory a vařte do změknutí. Chvilku před vypnutím dochuťte majoránkou a prolisovaným česnekem. A výborná polévka nebo i lehčí hlavní chod je na světě!


Dobrou chuť!

 

Obsah košíku
přejít do košíku